balkanturk-protokoll-1

Uludağ Üniversitesi ve Bursa’daki Balkan göçmenleri tarafından kurulan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) arasında imzalanan protokol ile Vakıf tarafından Fakültemiz Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri burs imkanı sağlandı.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı, ÖSYM’nin 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi için yaptığı sınav sonucunda Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümüne  ilk üçte yerleşen ve kayıt yaptıran öğrencilerine 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılından başlamak üzere yılda 9 ay ve öğrenim süresi olan 4 yıl boyunca aylık 500 TL. burs verecek. Burslu öğrenci, alttan ders bırakmamak ve dönem not ortalaması 2.5’un altında olmaması durumunda bursu almaya devam edecek.

balkanturk-protokol